Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Berkemann

Berkemann® Webshop

Válogasson széles Berkemann kínálatunkból és találja meg azt a lábbelit, amelyet még egy teljes munkanap után sem akar majd levenni a lábáról. A jól szellőző, magas minőségű olasz bőrből készült cipők 5 ponton támasztják alá a talpát, ezzel biztosítva a tökéletes stabilitást. A helyes testtartás elérésével újra fájdalommentessé válhat a járás, miközben a gerincét és bokáját kíméli a nagy terhek cipelésétől.

A Berkemann termékek speciális alátámasztásokkal rendelkeznek, ezzel pedig elkerülhető a lábboltozat süllyedése vagy éppenséggel a bőrkeményedés. Sportolás vagy járás közben tompítják a talpra irányuló rezgéseket is.

 

Berkemann® termékek egészséges és problémás lábakra

A Berkemann lábbeliket nem csak egészséges lábbal élőknek ajánljuk, hanem olyan személyeknek is, akik különböző láb- és hátproblémákkal küzdenek a mindennapokban. Bizonyos lábpanaszok korrigálására is alkalmasak lehetnek a Berkemann termékek.

Fontos szempont, hogy a Berkemann termékcsalád rendelkezik I. osztályú orvostechnikai minősítéssel, azaz önkéntes egészségpénztári számlára is megvásárolhatja ezeket a termékeket. Használja prevenciós, terápiás vagy kényelmi szempontok alapján!

 

Csempésszen kényelmet és stílust az életébe!


Miért válasszon a hétköznapokra Ön is Berkemann termékeket?

Íme néhány probléma, melyekre megoldást nyújthatnak lábbeli családjaink:

  • Diabéteszes láb
  • Bütyök /hallux valgus/
  • Kalapácsujj /digitus malleus/
  • Lúdtalp /ples panus/
  • aki a kényelmet, minőséget keresi,
  • akár prevenciós céllal.

Kétségtelen, hogy a Berkemann lábbelik lelke a talpbetét, amely nemcsak a már kialakult problémákat korrigálhatja, hanem az egészséges lábak számára is elengedhetetlen. Fontos, hogy a talpbetét domborulata kövesse a talpunkat, ugyanis ezzel érhetjük el az anatómiai talpkialakítás legfőbb előnyeit.

Az anatómiai kialakításon túl minden Berkemann lábbeli kiegészül egy ún. rezgéscsillapító réteggel, ami csökkenti a gerincre és ízületekre jutó terheléseket.

A lábbelik egy része kivehető talpbetéttel és tépőzáras fazonnal rendelkezik, így segítve a hosszú élettartamot és a dagadásra hajlamos lábfej kényelmét.

Kiválóan alkalmas bizonyos állómunkát végzők számára, mint pl. fodrász, tanár, kozmetikus, eladó, egészségügyi- vagy vendéglátóipari munkások. Próbálja ki a Berkemann termékeket és lépjen szintet a kényelemben!

 

Berkemann® Magyarország – Online rendelés kényelmesen

Nincs is más dolga, mint kiválasztani a szimpatikus Berkemann terméket, majd a megfelelő méretben kosárba helyezni azt. Ezt követően mindössze néhány kattintással házhoz rendelheti következő lábbelijét. Berkemann Webshopunkból előre utalással is fizethet. De a vételárat utánvétellel vagy személyesen is kiegyenlítheti.

Segítségre van szüksége a választásban? Keressen minket elérhetőségeinken vagy vegye igénybe ingyenes online szaktanácsadásunkat!