Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Chung Shi


chung shi® Magyarország

Tegyen egy lépést az egészségéért mindennap! ...Szól a koreai filozófia, mely teljesen azonosul a chung shi® saját ars poeticájával. A chung shi® -duflex cipők kiemelkedő német minőségével és koreai filozófiájával tűnik ki a kényelmi és gördülő talpú cipők mezőnyéből.

Mindenki tudja, hogy a leggyakoribb népbetegségek (mint például a hátfájás, ízületi bántalmak vagy nyakfájás) sok esetben megelőzhetők a mezítlábas járással. A XXI. században ez sokszor már kivitelezhetetlen, de nagyon hasonló élményt érhetünk el a Chung Shi lábbelikkel.

Az egészség a lábaknál kezdődik


A probléma tehát legtöbb esetben a cipőknél kezdődik. A mozgásszegény életmód és az egyenes talpú, merev cipők kemény talajon való használata megrövidíti a lábizomzatot. A chung shi® márka a funkcionális lábbelik széles választékát kínálja, amelyekkel a járás egyben egy hatékony és kímélő izomtréninggé válik a hétköznapokban.

A chung shi®-duflex cipők termékkategóriáinak koncepciója közös: az emberi test természetes mezítlábas mozgásának élményét adják. A lábizomzat és az ízületek ezáltal ugyanúgy igénybe vannak véve, mint amikor mezítláb egy természetesen egyenetlen talajon járunk.

A chung shi® születése

A chung shi® cipők születése Michael Ertl nevéhez fűződik. A motivációja nagyon egyszerű: egy keleti gyógymódon alapuló világmárka kifejlesztése volt a célja, továbbá a saját közérzetének javítása.

Ahogyan sokan mások, úgy Michael is megtapasztalta az egyoldalú terhelés miatt kialakuló izom és egyensúly zavarokat. Az élet viszont Ázsiába sodorta, ahol megismerte a különböző ázsiai gyógymódokat. Rájött, hogy a keleti emberek az egyszerűségben hisznek. Továbbá abban, hogy apró lépésekkel kell tenni az egészségünkért minden áldott nap. Ezt a gondolatot átemelve fejlesztette ki Michael a chung shi® márkát és az azóta méltán népszerű chung shi®-duflex cipőket.

chung shi® Magyarország – Online rendelés kényelmesen

Nincs is más dolga, mint kiválasztani a szimpatikus Chung Shi-Duflex terméket, majd a megfelelő méretben kosárba helyezni azt. Ezt követően mindössze néhány kattintással házhoz rendelheti következő lábbelijét. Chung Shi Webshopunkból előre utalással is fizethet. De a vételárat utánvétellel vagy személyesen is kiegyenlítheti.

Segítségre van szüksége a választásban? Keressen minket elérhetőségeinken vagy vegye igénybe ingyenes online szaktanácsadásunkat!