Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

MBT

MBT® Magyarország

Válogasson széles MBT kínálatunkból és élje át a valódi mezítlábas élményt, kényelemmel ötvözve. Az ötrétegű, három dimenzióban instabil, gördülő talpak folyamatosan dolgoztatják az izmokat, mozgatják az ízületeket, így a test természetes folyamatok során saját maga állítja helyre az elvesztett egyensúlyt.

Az aktív életet élőknek az MBT lábbelik az egyik legjobb választás, ugyanis párnázottsága hosszú távú kényelmet nyújt a lábnak, miközben járás közben tehermentesíti a sarkat és az előlábat. Ezáltal megszüntetheti és csökkentheti sarokfájdalmat és az előláb problémákat. Pozitív hatást fejthet ki a csípő, gerinc és nyaki problémák estén is.

Az MBT a gördülő technológiájával segít a mozgásban és folyamatosan dolgoztatja az Achilles- ínt, aktiválja a vádli izomzatát, ezáltal jó hatással van a vérkeringésre, így ideális a sportoláshoz és az állómunkát végzőknek is. Valamint terápiás célokra is jó szívvel ajánljuk az MBT cipőit. Az MBT lábbelik rendelkeznek az I. osztályú orvostechnikai segédeszköz minősítéssel, így önkéntes egészségpénztári számlára is megvásárolható! Adjon lendületet a mindennapoknak!

MBT talpszerkezetek hatásmechanizmusa

MBT Activate talpszerkezet


Az MBT Activate szériája tervezésének köszönhetően ideális az MBT lábbelik első megismeréséhez. Ha meg akar szabadulni az átlagos cipőktől és kipróbálná mit is jelent MBT lábbelit viselni, akkor az Activate széria tökéletes Önnek.

Az Activate lábbelik előnye, hogy különösen kényelmessé teszik az egy helyben való állást. A talp íve kisebb, mint az MBT lábbeliknél az egyéb szériákban, melynek köszönhetően könnyebben megtalálja az egyensúlyt. Ugyanakkor a lekerekített talp mégis javítja a talp gördülését járás közben. Az MBT Szenzor ütéselnyelő tulajdonsága minden MBT lábbeliben azonos minőségű, az MBT talpszerkezetétől függetlenül.

Amennyiben többet áll egy helyben, például a pult vagy kassza mögött vagy a szalag mellett egy gyárban, mégis szeretné az MBT által kínált kényelmet, akkor az MBT Activate talpszerkezete tökéletesen megfelel az igényeinek.

 

MBT Dynamic talpszerkezet

 

Az MBT  Dynamic széria tervezésének köszönhetően minden alkalomhoz megfelelő. Nem csak a sokat mozgásban lévő, de sok állást igénylő munkát végzők között is népszerű választás a Dynamic széria.

A széria talpszerkezete jellemzően ívesebb, mint az Activate szériában, így a test egyensúlyban tartása több izommunkát  igényel. Ezzel egy aktívabb testtartást eredményezve, növeli az MBT előnyeit (például csökkentheti a derék fájdalmakat). Az ívesebb talpszerkezet emellett biztosítja a lábak könnyebb gördülését és jobban elosztja és tehermentesíti a talpakat érő nyomást. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az MBT Dynamic talpszerkezete tökéletes, mind a könnyedén egyhelyben álláshoz, mind a sétálás közbeni gördüléshez. 

MBT Performance talpszerkezet

A legmagasabb szintű instabilitás az MBT lábbelik között: a Performance széria. Az ebbe a kategóriába eső lábbeliket a már tapasztalt MBT viselőknek ajánljuk, hiszen ezek a lábbelik a legintenzívebb MBT érzést nyújtják.

Performance széria jellemzője a nagyobb ívű talpszerkezet, amely folyamatosan kényszeríti a test egyensúlyának megtartását. Ezen lábbeli viselése ugyan némi gyakorlást igényel, azonban a legnagyobb eredményt nyújtja: a nyomás és a terhelés tökéletes elosztását az egész lábon, valamint a sarok és lábfej hagyományos nyomás pontjainak tehermentesítését. Ennek köszönhetően az MBT Performance lábbelik a legkedveltebbek a különböző gerinc és láb problémákkal küzdő viselők körében. Ez a talpszerkezet tökéletes azoknak, akik maximálisan szeretnék kihasználni az MBT talpszerkezet nyújtotta fiziológiás hatásokat.

MBT® Magyarország – Online rendelés kényelmesen

Nincs is más dolga, mint kiválasztani a szimpatikus MBT terméket, majd a megfelelő méretben kosárba helyezni azt. Ezt követően mindössze néhány kattintással házhoz rendelheti következő lábbelijét. MBT Cipő Webshopunkból előre utalással is fizethet. De a vételárat utánvétellel vagy személyesen is kiegyenlítheti.

Segítségre van szüksége a választásban? Keressen minket elérhetőségeinken vagy vegye igénybe ingyenes online szaktanácsadásunkat!