Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Waldlaufer

Waldläufer Magyarország

Válogasson széles Waldläufer kínálatunk közül és találja meg következő kényelmes lábbelijét! A  Lugina GmbH a Waldläufer márkával immár 60 éve egyet jelent a modern és funkcionális lábbelikkel. Több generáción átívelően igyekeznek megőrizni meghatározó szerepüket a kényelmi cipőgyártók között.

Sikerünk receptje a magas minőségű anyagok felhasználása, a rugalmas illeszkedés és egyedi dizájn. A Waldläufernél kombinálják a hagyományos kézművességet a modern és környezetbarát technikákkal, amelyek folyamatosan fejlődnek.

Ilyen módon kiváló minőségű cipők jönnek létre, amelyek fenntartható módon előállított megbízható lábbelit kínálnak viselőjének.

A Waldläufer filozófia

A "hagyomány kötelez" nem pusztán klisé számukra, inkább a mindennapi élet része a Waldläufernél. A minőség és a hagyománytisztelet több generáción keresztül fejlődött ki.

Minden tevékenységük motivációja és elsődleges hajtóerejük, a törekvés a folyamatos fejlesztésre és fejlődésre.

A Waldläufer modellek karakteresek

Szimbolizálják az erőt és a természet szeretetét. A Waldläufer cipő hegyen-völgyön át hű társad marad.

Tökéletes illeszkedése, pillekönnyű súlya, modern kialakítása alkalmassá teszi a mindennapi viseletre, de akár egy világkörüli túrára is.

A Waldlaufer cipők pont olyan változatosak, mint a viselőik.

Minden Waldlaufer modell kivehető talpbetéttel készül, így saját ortopédiailag kialakított talpbetéttel is használhatóak a termékek. Ez higiéniai okokból nemcsak praktikus, de egészségügyi okokból sokszor nélkülözhetetlen.

A talpbetétek aktív szén hozzáadásával készülnek, amely semlegesíti a gombákat és baktériumokat. Sarokgyulladás, lúdtalp, kalapácsujj, ízületi gyulladás, derékfájdalom. Csak néhány példa, hogy a Waldläufer márka lábbelijeinek viselése milyen láb- és gerincproblémák során okozhat könnyebbséget.

A Waldläufer márka 4 altípusa

  1. pro activ (kényelmi)
  2. dynamic (stabil gördülőtalp)
  3. GOnamic (stabil gördülőtalp)
  4. OrthoTritt (kényelmi lábbeli érzékeny lábfejre)

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 4 bőségben (G,H,K,M), közel 400 modellt gyártanak, évről évre bővülő anyag és színválasztékkal. 

 


PROAKTÍV talpbetéttel készült Waldläufer termékeknél a masszás párnák lágyan stimulálják a reflexzónákat. Ez serkenti a vérkeringést, ami pedig jótékonyan hat a szervezet energia ellátására.

Az esetek túlnyomó részében a lábon keletkezett gyulladás (majd fájdalmas deformáció) leggyakoribb kiváltó oka az egészségtelen lábbelik okozta káros nyomásterhelés, aminek következtében a láb egyes részeire az átlagosnál jóval nagyobb terhelés jut.

A Waldlaufer DYNAMIC modellek gördülő talpa egészségügyileg jobb súlyeloszlást biztosít a talp felületén, ezáltal tehermentesíti a csípő-, derék-, térdízületeket. A gördülő technika révén lehetséges, hogy a sarokcsont kevésbé terhelődik.

A Waldlaufer GOnamic a legújabb gördülő talp. A beépített lábközepi alátámasztás révén, még nagyobb kényelmet és extra tehermentesítést jelent a térdnek és a gerincnek.
Elősegíti a helyes testtartást és kíméli az ízületeket a hatékonyabb gördülő mozgás segítségével.
Az első osztályú, puha bőr alapanyagok és a párnázott talpbetét növelik a kényelmet, mely igény esetén kivehető és saját talpbetéttel helyettesíthető.

Az Waldlaufer ORHTOTRITT modellek rugalmas felsőrésszel készülnek, melyek teljes formájukban alkalmazkodnak a lábhoz. Ezeket a lábbeliket kimondottan érzékeny és eldeformált lábra fejlesztették ki annak érdekében, hogy enyhítse a fájdalmakat az olyan kritikus nyomáspontokon, mint pl. a bütyök, tyúkszem. Az ebbe a termékcsaládba tartozó lábbelik kivételes tulajdonsága, hogy extra rugalmas, kipárnázott bőrből készülnek.

Waldläufer® Magyarország – Online rendelés kényelmesen

Nincs is más dolga, mint kiválasztani a szimpatikus Waldläufer terméket, majd a megfelelő méretben kosárba helyezni azt. Ezt követően mindössze néhány kattintással házhoz rendelheti következő lábbelijét. Online Waldläufer Cipőboltunkból előre utalással is fizethet. De a vételárat utánvétellel vagy személyesen is kiegyenlítheti.

Segítségre van szüksége a választásban? Keressen minket elérhetőségeinken vagy vegye igénybe ingyenes online szaktanácsadásunkat!