Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Vásárlóink véleménye

"Kihasználva,hogy pont nem esett az eső,ismét futottam egyet az MBT Huracan futócipőben, amit a Lépéspont Hévíz - wellness a lábnak -tól kaptam tesztelésre.Most előszőr kicsit sáros talajon is használtam,és kiválóan teljesített.Gyertek,és Ti is próbáljátok ki!

B. János

2024.05.31.

 

"Lehetőségem volt tesztelni a Lépéspont Hévíz - wellness a lábnak MBT futócipőjét❤️három napos próba után megvásároltam????A talpa nekem van kitalálva????Mi Borisszal csak terepen futunk ezért is fontos számomra a csúszásmentesség hiszen sokszor sárba futunk.Ebben a cipőben nem érzem azt,hogy milyen talaj van a lábam alatt könnyedén veszem az akadályokat nem csúszok meg!Amellett kényelmes és gerinc???? kímélő is már csak a kialakítása miatt is????Én csak ajánlani tudom bárkinek aki fut mind terepen vagy akár aszfalton!Lehetőség még mindig van a tesztelésre ha éppen futócipőt keresel de nem tudsz választani próbáld ki!"

T. Éva

2024.05.31.

 

"Köszönöm az MBT cipőt ????

Nagyon kényelmes, minőségi futócipő!
A hévízi futóversenyre való felkészülés során lemértem és fél perccel jobbat futottam ugyan azon a távon az MBT HURACAN cipőben, mint a másik futócipőmben!!!????"
T. Dániel
2024.05.31.

 

"Néhány évvel ezelőtt már jártam a hévízi Lépéspont üzletben, már akkor is nagyon meg voltam elégedve. Mostani vásárlásomkor ugyanaz a hölgy szolgált ki.Hihetetlen türelemmel kérdezett arról milyen láb és gerinc problémám van,több fazonú cipőt próbàltatott fel velem,úgy hogy közben más vevőkkel is foglalkozott.Ritkán tapasztal az ember ilyen fokú szakmai hozzáértést és türelmet."

Mné dr. L. Judit

2024.05.21.

"2024 05 19-én Hévízen jártunk, férfi cipőt vásároltunk. A kiszolgálás nagyon magas szintű szaktudás ügyfél barát  volt.

A hölgy Perger Sarolta  - csak köszönetet és tiszteletet érdemel."

Sz. Irén

"Rendkívül intelligens személyreszóló kiszolgálás! Csak ajánlani tudom!"
2024.05.18.
"MBT és Mefisto cipőket vásároltunk, rendkívül előzékeny, szakszerű kiszolgálásban volt részünk, még vissza fogunk térni!"
M. Eszter (forrás: Google)
2024.05.17.
"❤️????‍♂️???????? Friss tapasztalatok a MTR-1500 II MBT cipőről! ????????
Ma egy fantasztikus 26 km-es futásban volt részem, Hévíz és Szigliget között, és közben lehetőségem volt kipróbálni újra, az új MBT cipőt, az MTR-1500 II modellt ! Tapasztalataim alapján hosszabb távon is rendkívül kényelmes viselet, nem éreztem sehol sem nyomást, sőt, kifejezetten segítette az előrehaladást. Bár kissé visszafogottabb tempót diktált, közepes tempónál, illetve laza futásnál teljesen tökéletesnek bizonyult. A szín talán kicsit kilépett a komfortzónámból, de ez valóban a legkevésbé fontos szempont.???? Mindenképp érdemes kipróbálni!???? Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a kényelmes, és hatékony futást! ????????"
Bodó Dániel Runner (forrás: facebook)
2024.05.15.
"Nagyon köszönjük ????Sarolta Pergernek ,a Lépéspont ????‍♀️Héviz üzletnek hogy kiprobálhattuk , az MBT legújabb futó ????‍➡️cipőit ????.
A Hévízi Futó és Fitness egyesület rendezésében Május 26. Intersport Hévizi futófesztiválon ezekben a cipőkben versenyezhetünk."
Bognár Balázs

2024.05.13.

"????‍♂️❤️????‍♂️???? 19,2 km frissítő futás Hévíztől Balatongyörök szépkilátójáig az MBT Huracan cipőmmel! Novemberben kaptam ezt a csodás cipőt a Hévíz Lépéspont tesztnapon, és azóta már 582 km-t futottam benne. Nem csak strapabíró, de kényelmes és megbízható társam is lett minden futás alkalmával. Biztos vagyok benne, hogy még legalább ennyi kilométert bírni fog, és már alig várom, hogy vele még több kalandra induljak! ????"

Bodó Dániel Runner (forrás: facebook)

2024.05.12.

"Nagyon kényelmes könnyű klumpa. Könnyebb a talpamnak nem érzem annyira a fájdalmakat. Nagyon segítőkész volt az eladó,itt is köszönöm neki! Örülök hogy megvettem a klumpát!

Sz. Tünde"

2024.05.01.

(A vásárló a DUX chilli - szennyező és méreganyag mentes műanyag klumpa lábbelit választotta.)

"Tisztelt Áruház! 

Köszönöm a terméket, nagyon elégedett vagyok. Vásároltam már pár éve egy fekete papucsot is ebből a markabol. Magas színvonalú a minősége, szívesen vásárolom és viselem, mert nagyon kényelmes is. Az anyaga kiváló. 
Köszönöm szépen, szerintem nem utoljára vásároltam. 
Üdvözlettel: G. Istvánné "
2024.05.01.

(A vásárló a Waldlaufer kényelmi tépőzáras papucs H-Michelle nubuk bézs lábbelit választotta.)

"Az én futócipőmet ma nyílt alkalmam kipróbálni egy szokásos 8 km-es menet során. Alább az első benyomásom:

Még a futás elôtt nyilvánvalóvá vált a cipő kényelme, ahogy 'körülveszi' a lábat.
A futást, ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor a lebegés lenne a legtalálóbb. Határozottan jó volt.
Az MBT egy teljesen más 'világ'. Más érzés, amit főleg így futáskor szokni kell. Ami egyértelmű, hogy az tipikus gördülő, vastagabb talpkialakítás hozza azt az ezer közül felismerhető MBT 'mezítlábas' érzést. A tompítás/elnyelés következménye lehet, hogy egy másik cipőhöz képest ebben kevésbé fáradnak a lábak, de jobban fárad a tüdő.☺️
A vastagabb talpkialakítás miatt nyilvánvalóan megnőtt a lépéshossz is.
Ahogy gyarapodnak az alkalmak és a kilométerek, további jegyzetekkel fogok jelentkezni.
Üdvözlettel: Egy Vásárló"

(A vásárló a MBT fűzős sportcipő Huracan 3 Lace Up M textil fekete lábbelit választotta.)

 

"Tisztelt Lépéspont!

Rendeltem és nagyon hamar megérkezett a K Ramona sportcipő. Rendkívül kényelmes, és nagyon szép kivitelezésű. A lábamnak minden baja van, kb. annyi, mint ahány éves vagyok (73). Ebben kényelmesen járok , nem szorít, ráadásul könnyű és rugalmas járást biztosít.
Köszönöm! Litkai Ildikó , Budapest"

2024.04.05.

(A vásárló a Waldlaufer Ortho Tritt fűzős cipzáras cipő K-Ramona bőr/sztreccs fehér ezüst lábbelit választotta.)

 

"For me, MBT shoes are the best! I discovered them about two years ago. They heal me and give me the joy of walking. Every time my back starts bothering me, I put my favourite MBT Colorado trainers on and go for a walk, and my spine feels better. My husband and daughter have their favourite MBT models. We have very different types of feet, and we were surprised when every one of us managed to find several models that fit perfectly. My daughter told me: “I could never imagine that footwear could be that comfortable!” I wish there were more ‘feminine’ models, so I could have my MBT shoes for every occasion.

Elena Mikheeva"

"Tisztelt Lépéspont!

A cipő kiváló minőségű, szép a kidolgozása, az anyagok is jó minőségűek.
A tervezőnek is csak gratulálni tudok, amellett, hogy ez tulajdonképpen gyógycipő, igen elegáns. 
A betétje annyira jól tartja a lábamat, hogy nem lesz szükség a saját talpbetétemet belerakni.
A webáruházuk kínálata bőséges, az ügyfélszolgálat kedves, segítőkész.
Bátran ajánlom a Lépéspontot mindenkinek.
Tervezem újabb cipő(k) vásárlását, amint lesz megfelelő méret belőlük.
Munkájukhoz további sikereket kívánok!
Áldott húsvéti ünnepeket!
Üdvözlettel
B. Erzsébet
2024. március 25.

"Nem az első, és nem is az utolsó ilyen papucsom. Nem túl puha, nem túl kemény, kényelmes, rugalmas anyag. Sarkantyúm van, kizárólag ebben a papucsban nem fáj a talpam, mert egyenletesen oszlik el a súly, lépéskor nem kizárólag a sarkamra "nehezedek". A rendelés, a kiszállítás, az ügyfélszolgálattal való kommunikáció kifogástalan. Köszönöm! M. Katalin

2023. december 4.

(A vásárló a DUX weiss - szennyező és méreganyag mentes műanyag klumpa lábbelit választotta)

"A közelmúltban jártunk Hévízen és meglátogattuk az üzletet! Professzionális szakmai hozzáértés, segítség a problémám megoldására ez fogadott minket! Hálás vagyok mert a cipő amit vásároltunk MBT 3000 II minden elvárásomnak megfelel! Egy nap múlva a bokámról a duzzanat elmúlt, és a járásom is könnyebb lett! Nagyon jó döntés volt, még jövünk ide máskor is! Köszönet mindenért. Sz. Attila

(forrás: Facebook poszt bejegyzés. 2023. szeptember 22. 10:45)"

 

"Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékkel. Hosszú ideje ilyen márkájú és fazonú cipőket viselek, melyek nagyon kényelmesek számomra. Nagyon meg voltam elégedve az átlagon felüli udvarias és segítőkész kommunikációval és gyors szállítással különösen. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

 Üdvözlettel:
Bajkó Ferencné Marika
2023. február 26."

(A vásárló a Waldlaufer dynamic gördülő talpú tépőzáras balerina Helli bőr fekete lábbelit választotta.)

"Nem nagyon szoktam webshopban cipőt vásárolni. Most azért tettem kivételt, mert a Waldlaufer cipők férjemnek is és nekem is nagyon beváltak. A webáruházról is csak jót tudok mondani. Nagyon gyorsan válaszoltak minden megkeresésemre. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a terméket is.

Üdvözlettel,
W. Zsuzsanna

2023. január 13."

(A vásárló a Waldlaufer dynamic gördülő talpú fűzős cipő Helgo bőr barna lábbelit választotta.)

"Nagyon elégedett vagyok a termékkel , az átlagon felüli udvarias és segítőkész kommunikációval és gyors szállítással különösen. Csak ajánlani tudom. Mária"

(A vásárló a Waldlaufer kényelmi tépőzáras balerina Kya nubuk világos bézs lábbelit választotta.)

 

"Ez a második termék, amit rendeltem. Kiváló minőség, nagyszerű kommunikáció, gyors szállítás. Mária"

(A vásárló Waldlaufer Ortho Tritt tépőzáras balerina H-Clara nubuk/sztreccs kék lábbelit választotta.)

„A webáruházzal tökéletesen elégedett vagyok, áttekinthető, a rendelés könnyen ment, a kommunikáció udvarias és gyors volt, a termék összegét az esti órákban egyenlítettem ki, és már a második nap délelőttjén meg is érkezett a termék, díjtalan kiszállítással, előzetes értesítéssel. Összességében minden tökéletes volt. További jó munkát! Üdvözlettel: Tné Zsuzsa"

(A vásárló a DUX navy - szennyező és méreganyag mentes műanyag klumpa lábbelit választotta.)

„Sajnos az időjárás még nem tette lehetővé, hogy kültéren "bevessem" az új cipőmet, de a lakásban nap mint nap felpróbálom????. Teljesen elégedett vagyok vele, mintha a lábomra öntötték volna. Nem csalódtam a márkában. Egyébként ebből a márkából nagyon sokat hordtam már, mert problémás lábam van és mind beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A megrendelés lebonyolításával különösen elégedett vagyok, igen rövid idő alatt érkezett meg a termék. Gratulálok Önöknek.
Munkájukhoz további sikereket kívánok. Üdvözlettel: Czné R. Katalin"
(A vásárló a Waldlaufer kényelmi fűzős cipő H-Amiata nubuk ciklámen lábbelit választotta.)

„Nagyon kényelmes a papucs és végre puha a sarkamnak, így az egész napos műtőben állás is elviselhetőbb lett. A kommunikációval és a segítőkészséggel is meg voltam elégedve! Köszönöm: Katalin”

(A vásárló a DUX Premium Schwarz - unisex klumpa papucs és a DUX Premium navy - unisex klumpa papucs lábbeliket választotta.)

 

„A vásárláskor mindennel meg voltam elégedve. A termék kiválasztásához szakmai segítséget nyújtottak. A szállítás gyorsan rendben zajlott. A vásárolt cipő a kedvencem lett. Visszatérek Önökhöz legközelebb is. Ajánlom másoknak is ezt a boltot.
Üdvözlettel Anikó „

(A vásárló a Berkemann tépőzáras cipő Talia bőr/sztreccs sötétszürke lábbelit választotta.)

„Maximálisan elégedett vagyok! Júlia”

(A vásárló a Mobils by Mephisto fűzős cipzáras magastalpú félcipő Precilia nubuk fehér ezüst lábbeli választotta.)

„Kedves Lépéspont Szaküzlet!

A termékkel nagyon meg vagyok elégedve. A webáruházuk kiszolgálása, a kommunikációja nagyon pozitív volt, az ígért a szállítási határidőre megtörtént a kiszolgálás. Ajánlottam Önöket az ismeretségi körömben.

Üdvözlettel: Katalin”

(A vásárló a Berkemann klumpa Jada bőr fehér lábbelit választotta.)

"Teljesen elégedett voltam a honlapjukkal, az ügyintézéssel. Gyorsan megkaptam a cipőt, kényelmes, szeretem. Üdvözlettel: Tné Marika"

(A vásárló a Waldlaufer dynamic fűzős cipő Helli bőr sötétbarna lábbelit választotta.)

"Maximálisan elégedett voltam a termékkel, illetve idős rokonom volt az. Klára"

(A vásárló a Berkemann tépőzáras cipő Talia bőr/sztreccs bronz lábbelit választotta.)

"A rendelt cipőt nordic waking-ozáshoz használom. Kiváló és kényelmes.  a Lépéspont Szaküzlettel is teljes mértékben elégedett vagyok. R. Péterné

(A vásárló a Berkemann lyukacsos tépőzáras cipő Larena bőr piros lábbelit választotta.)