Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Berkemann

Légiesen könnyű léptek – akár 10 óra után is –, ezt kínálják a Berkemann lábbelik. A jól szellőző, kitűnő minőségű olasz bőrből készült cipők betéte illeszkedik a talp vonalához, és a tökéletes stabilitásért 5 ponton is alátámasztja azt. Így segíti elő a helyes testtartást és biztosítja a fájdalommentes járás élményét. Miközben tehermentesíti a gerincet és a bokát a rájuk nehezedő súlytól, egyensúlyban tartja a testet.

A speciális alátámasztásoknak köszönhetően pedig elkerülhető a lábboltozat süllyedése és a bőrkeményedés. Ráadásul járás vagy futás közben tompítja a lábra irányuló rezgéseket is.

A Berkemann lábbelikkel nemcsak az egészséges lábbal élők járnak jól, hanem azok is, akik kisebb haránt- és hosszboltozati lesüllyedéssel küzdenek, mert az említett panaszok korrigálására is alkalmasak lehetnek ezek a lábbelik. Néhány termék pedig kivehető talpbetéttel rendelkezik.

A Berkemann termékcsalád az I. osztályú orvostechnikai minősítés birtokosa is, így önkéntes egészségpénztári számlára is megvásárolható!
Bátran használhatja prevenciós, terápiás vagy kényelmi szempontok alapján is!

Csempésszen kényelmet és stílust az életébe!

Miért érdemes Berkemann vagy Solidus modellt választani?

Melyek azok a problémák, amire megoldást nyújthat a lábbeli család:
- Diabéteszes láb
- bütyök /hallux valgus/
- kalapácsujj /digitus malleus/
- lúdtalp /ples panus/
- aki a kényelmet, minőséget keresi,
- akár prevenciós céllal.

A cipő egyik lelke a talpbetét. A tévhitekkel ellentétben ez nemcsak a már kialakult lábproblémák korrigálását szolgálja, hanem normál körülmények között is elengedhetetlen. Fontos, hogy mindig érezzük, hogy követi a talpunkat a cipő domborulata. Minden pár Berkemann lábbeli anatómiai talpkialakítással készül, óvja a léptek egészségét.
• A megfelelő lábbeli egyenletes súlyelosztást biztosít és egyensúlyban tartja testünket! A Berkemann és Solidus modellek beépített rezgéscsillapító réteggel készülnek, ami csökkenti a gerincoszlopra és az ízületekre jutó terhelést.

• A lábproblémákkal – például bütyökkel, kalapácsujjal – küzdők számára olyan lábbeliket tervez a Berkemann és a Solidus, melyek felsőrésze a nyomásnak kitett pontokon sztreccs anyagból készül, így nem dörzsöl és nem szorít sehol a cipő vagy a papucs.

• A tépőzáras fazonok könnyen igazodnak a dagadásra hajlamos lábfej formájához. Egy mozdulattal a szükséges bőségre állítható a lábbeli.

• Sok modell olyan talpbetéttel készül, ami mosható és cserélhető, így meghosszabbíthatja a lábbelije élettartamát.

• A Berkemann és a Solidus kínálatában olyan munka lábbeliket is talál, amik csúszásmentes talppal készülnek. Fodrászok, kozmetikusok, eladók, pedagógusok, az egészségügyben és a vendéglátásban dolgozók is szívesen választják a Berkemann és a Solidus lábbeliket. Tegye próbára Ön is! Óvja léptei egészségét munka közben, és felejtse el örökre az ólomsúlyú lábakat és a kínzó derékfájást!