Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Chung Shi

Akkor, amikor a hátfájás, nyakfájás és az ízületi bántalmak népbetegséggé váltak, az ezeket kiváltó okokat kell kutatni. Mindenki tudja, hogy természetes talajon a mezítlábas járás a legegészségesebb.

Az egészség a lábaknál kezdődik!

A probléma tehát már a cipőknél kezdődik. A kevés mozgás, a kemény talaj és a merev, egyenes talpú cipők a lábizomzatot megrövidítik. A chung shi® márka a funkcionális lábbelik átfogó választékát kínálja, amelyekkel a hatásos, természetes módon kímélő izomtréning egyszerűen beépíthető a hétköznapokba.

A chung shi® termékcsalád termékkategóriáinak koncepciója közös: az emberi test természetes mezítlábas mozgását imitálják. Az izomzat és az ízületek így ugyanúgy igénybe vannak véve, mint amikor mezítláb természetesen egyenetlen talajon járunk.

A márka születése

Ha azt kérdezik tőlem, hogy találtam ki a Chung Shi márka ötletét, azt kell mondanom, hogy egy nagyon egyszerű ok vitt rá arra, hogy egy keleti gyógymódokon alapuló életstílust és világmárkát fejlesszek ki.
A saját jó közérzetem volt az!
Évekig tartó egyoldalú megterhelés miatt izom és egyensúly zavarokkal küszködtem. Ázsiába való szakmai kiküldetésem idején megismertem az ázsiai gyógymódokat. A keleti emberek egyszerű koncepciójából, hogy minden nap tenni kell valamit az egészségért, meggyőződés lett, amit sok emberrel szeretnék megosztani. Ezért fejlesztettem ki a Chung-shi funkcionális lábbeli-családot. (Michael Ertl)