szechenyi-logo

                Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438     SZAKÜZLETEINK: Hajdúszoboszlón és Hévízen

                Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438     SZAKÜZLETEINK: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Mephisto

MEPHISTO MAGYARORSZÁG

 ONLINE STORE

A világ legkiválóbb lábbelije - Európában készült

A MEPHISTO lábbeliket páratlan kényelmük és kiemelkedő minőségük különbözteti meg egyéb cipőktől, hiszen cipész mestereink kézzel készítik a nem csak különlegesen kényelmes de divatos termékeinket.

MEPHISTO A VILÁGBAN

MEPHISTO egy világszerte elismert, többszörösen díjazott márka mind a hétköznapi mind az alkalmi lábbelik között. Különböző modelljeink több mint 18,000 üzletben, 800 MEPHISTO boltban és 86 országban elérhetőek.

SOFT-AIR TECHNOLÓGIA

A  SOFT-AIR középtalp, melyet minden cipő és szandál modellünkbe beépítünk, csökkenti a sétálás okozta becsapódások erejét, így védi a gerincet, csigolyákat és ízületeket.

LEGJOBB ALAPANYAGOK

Minden termékünk a legjobb minőségű bőrből és teljesen természetes anyagokból, mint például parafa és természetes gumi, készül. A MEPHISTO által felhasznált bőr mentes minden kémiai anyagtól illetve semmi, az egészségre káros anyagot nem tartalmaz. 

KÉZI KÉSZÍTÉS HAGYOMÁNYOS MÓDSZEREKKEL

A nemzetközi kollekció, minden férfi és női modellje, mester cipészek hagyományait követve kézzel készül, ezzel  biztosítva a különleges MEPHISTO kényelmet, tökéletes ¨passzolást¨ és a felülmúlhatatlan minőséget.

 

 

A MOBILS ÉRZÉS

Kényelmes, kézzel készült és tökéletesen passzol a lábára!

A MEPHISTO MOBILS ERGONOMIC cipői és szandáljai. Hódítsa meg önt is a legpuhább bőrből készült ultrakönnyű modellek illetve az egymást követő évszakok kollekciójának választéka!

Az összes cipőnk természetesen biztosítja a bizonyított MOBILS minőséget. A modern tervezés és kifinomult “párnázási rendszer”, amely összehasonlíthatatlan kényelmet nyújt lábainak, az ön személyes igényeihez igazítva.

A KÉNYELEM NÉGY ALKOTÓELEME

 

TELJES KÖRBEPÁRNÁZÁS

A MOBILS cipők és szandálok egyik fő jellemzője a teljes körbe párnázás amely biztosítja a puha és kényelmes érzetet.  E különleges párnázás alkalmazása a bélés és a felső bőr között biztosítja az optimális kényelmet, puhasággal veszi körül a lábakat ezzel elhárítva a kényelmetlen nyomás érzését.

 

SOFT-AIR TECHNOLÓGIA

A MOBILS  SOFT-AIR Technológiájának köszönhetően a láb fájdalmai a múlté. A SOFT-AIR középtalp minimálisra csökkenti a járás okozta becsapódás erejét, ezzel védi lábait, megkönnyebbülést okoz ízületeinek, gondoskodik gerincéről és egy egészséges környezetet teremt a cipőjében.

 

KIVEHETŐ TALPBETÉT

A kivehető ANATÓMIAI TALPBETÉT elősegíti a láb zavartalan mozgását és csökkenti a sétálás közben kialakuló becsapódást. Biztosítja, hogy a MOBILS kollekció összes modelljében puha kényelemben, fáradhatatlanul sétáljon. A talpbetét igény szerint kicserélhető saját, személyre szabott betéttel.

 

COMFORTEMP BÉLÉS

An innovatív COMFORTEMP bélés egy mikroszálas membrán, amely szabályozza a hőmérsékletet. Ez a hártya biztosítja, hogy a hőmérséklet a MOBILS cipőkben tartósan, kellemesen friss maradjon, ezzel fenntartva az egészséges környezetet lábai számára.

Tovább
-40%
Kedvencekhez
31 200 Ft
52 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-40%
Kedvencekhez
28 200 Ft
47 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-40%
Kedvencekhez
35 400 Ft
59 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
-40%
Kedvencekhez
39 600 Ft
66 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.