Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Waldlaufer

A  Lugina GmbH a Waldläufer márkával immár 60 éve jelképezi a modern és funkcionális lábbelit. Mint, egy már hagyományokkal átitatott társaság harmadik generációjába arra törekszünk, hogy megőrizzük meghatározó szerepünket a kényelmi cipőgyártók között.

Sikerünk receptje a kiváló minőségű anyagok felhasználása, rugalmas illeszkedés és egyedi dizájn.

A hagyományos kézművességet kombináljuk a modern és környezetbarát technikákkal, amelyek folyamatosan fejlődnek.

Ilyen módon kiváló minőségű cipők jönnek létre, amelyek fenntartható módon előállított megbízható lábbelit kínálnak  viselőjüknek.

Filozófia

A "hagyomány kötelez " nem pusztán klisé számunkra, inkább a mindennapi élet része.

A minőség és a hagyománytisztelet több generáción keresztül fejlődött ki. Ugyanakkor nem csak azokra a tudásokra támaszkodunk, amelyeket örököltünk.

Minden tevékenységünk motivációja és elsődleges hajtóerőnk, a törekvés a folyamatos fejlesztésre és fejlődésre.

A Waldläufer cipő karakteres márka.

Szimbolizálja az erőt és a természet szeretetét.

A Waldläufer cipő hegyen-völgyön át hű társad.

Tökéletes illeszkedése, pillekönnyű súlya, modern kialakítása alkalmassá teszi a mindennapi viseletre, de akár egy világkörüli útra is.

A Waldlaufer cipők pont olyan változatosak, mint a viselőik.

Minden modell kivehető talpbetéttel készül, így saját ortopédiailag kialakított talpbetéttel is használhatóak a termékek. Ez higiéniai okokból nemcsak praktikus, de egészségügyi okokból sokszor nélkülözhetetlen. A talpbetétek aktív szén hozzáadásával készülnek, amely semlegesíti a gombákat és baktériumokat. Sarokgyulladás, lúdtalp, kalapácsujj, ízületi gyulladás, derékfájdalom. Csak néhány példa, hogy a Waldläufer márka lábbelijeinek viselése milyen esetekben okozhat könnyebbséget.

 

A Waldläufer márkán belül 4 altípust különböztetünk meg:

  • pro activ (kényelmi)
  • dynamic (stabil gördülőtalp)
  • GOnamic (stabil gördülőtalp)
  • OrthoTritt (kényelmi lábbeli érzékeny lábfejre)

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 4 bőségben (G,H,K,M), közel 400 modellt gyártanak, évről évre bővülő anyag és színválasztékkal. 

 


A PROAKTÍV talpbetéttel készült termékeknél a masszás párnák lágyan stimulálják a reflexzónákat, amely serkenti a vérkeringést, jótékonyan hatva ezzel a szervezet energia ellátására.

Az esetek túlnyomó részében a lábon keletkezett gyulladás (majd fájdalmas deformáció) leggyakoribb kiváltó oka az egészségtelen lábbelik okozta káros nyomásterhelés, aminek következtében a láb egyes részeire az átlagosnál jóval nagyobb terhelés jut. A DYNAMIC modellek gördülő talpa egészségügyileg megfelelő súlyeloszlást biztosít a talp felületén, ezáltal tehermentesíti a csípő-, derék-, térdízületeket. Ezen gördülő technika révén lehetséges, hogy a sarokcsont kevésbé terhelődik.

 

A GOnamic. A legújabb gördülő talp. A gördülő talp a beépített lábközép alátámasztás révén, még nagyobb kényelmet és extra tehermentesítést jelent a térdnek és a gerincnek.
Elősegíti a helyes testtartást és kíméli az ízületeket a hatékonyabb gördülő mozgás segítségével.
Az első osztályú, puha bőr alapanyagok és a párnázott talpbetét növelik a kényelmét, mely igény esetén kivehető és a saját talpbetéttel helyettesíthető.

Az ORHTOTRITT modellek rugalmas felsőrésszel készülnek, melyek teljes mértékben alkalmazkodnak a lábhoz. Ezeket a lábbeliket kimondottan érzékeny és eldeformált lábra fejlesztették ki annak érdekében, hogy enyhítse a fájdalmakat az olyan kritikus nyomáspontokon, mint pl. a bütyök, tyúkszem. Ezen lábbelik kivételes tulajdonsága, hogy extra rugalmas, kipárnázott bőrből készül.