Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

MBT fűzős cipő Kibo SYMPATEX W bőr barna
MBT fűzős cipő Kibo SYMPATEX W bőr barna
96 000 Ft

MBT fűzős cipő Kibo SYMPATEX W bőr barna

MBT fűzős cipő Kibo SYMPATEX W bőr barna
MBT fűzős cipő Kibo SYMPATEX W bőr barna
MBT fűzős cipő Kibo SYMPATEX W bőr barna

Mezítlábas élmény, kényelemmel ötvözve.

Az MBT és a hagyományos cipők közötti legfőbb különbség az egyensúlyozó résszel és Maszáj-szenzorral ellátott egyedülálló középtalpa segítségével létrehozott instabilitás. Az ötrétegű, három dimenzióban instabil, gördülő talpak folyamatosan dolgoztatják az izmokat, mozgatják az ízületeket, így a test természetes folyamatok során saját maga állítja helyre az elvesztett egyensúlyt. Tovább olvasok >>


Több mint 15 éves szaktudás

 Ingyenes online szaktanácsadás

 Minőségi termékek                                            

Nem
női
Gyártó
MBT
Kategória
félcipő
96 000 Ft
Részletek

MBT talpszerkezetek hatásmechanizmusa

 

MBT Dynamic talpszerkezet

 

Az MBT  Dynamic széria tervezésének köszönhetően minden alkalomhoz megfelelő. Nem csak a sokat mozgásban lévő, de sok állást igénylő munkát végzők között is népszerű választás a Dynamic széria.

A széria talpszerkezete jellemzően ívesebb, mint az Activate szériában, így a test egyensúlyban tartása több izommunkát  igényel. Ezzel egy aktívabb testtartást eredményezve, növeli az MBT előnyeit (például csökkentheti a derék fájdalmakat). Az ívesebb talpszerkezet emellett biztosítja a lábak könnyebb gördülését és jobban elosztja és tehermentesíti a talpakat érő nyomást. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az MBT Dynamic talpszerkezete tökéletes, mind a könnyedén egyhelyben álláshoz, mind a sétálás közbeni gördüléshez.

Mezítlábas élmény, kényelemmel ötvözve.

Az MBT és a hagyományos cipők közötti legfőbb különbség az egyensúlyozó résszel és Maszáj-szenzorral ellátott egyedülálló középtalpa segítségével létrehozott instabilitás. Az ötrétegű, három dimenzióban instabil, gördülő talpak folyamatosan dolgoztatják az izmokat, mozgatják az ízületeket, így a test természetes folyamatok során saját maga állítja helyre az elvesztett egyensúlyt.

A hagyományos cipők korlátozzák és irányítják a lábat. Ezek természetellenes módon stabilizálják a testet, míg az MBT-ben a test arra kényszerül, hogy izommunkával tartsa meg egyensúlyát. A láb alatt kialakuló természetes instabilitás biztosítja azt, hogy az elhanyagolt izomcsoportok automatikusan elvégezzék azt az egyensúlyozó mozgást, melyre a természet teremtette őket.

Párnázottsága hosszú távú kényelmet nyújt a lábnak, miközben járás közben tehermentesíti a sarkat és az előlábat. Ezáltal megszüntetheti és csökkentheti sarokfájdalmat és az előláb problémákat. Pozitív hatást fejthet ki a csípő, gerinc és nyaki problémák estén is. Gördülő technológiájával segít a mozgásban és folyamatosan dolgoztatja az Achilles- ínt, aktiválja a vádli izomzatát, ezáltal jó hatással van a vérkeringésre, így ideális a sportoláshoz és az állómunkát végzőknek is, valamint terápiás célokra is jó szívvel ajánljuk az MBT cipőit.

Az MBT lábbeli rendelkezik az I. osztályú orvostechnikai segédeszköz minősítéssel, így önkéntes egészségpénztári számlára is megvásárolható! Adjon lendületet a mindennapoknak!

Az MBT lábbelik jótékony hatásáról bővebben itt olvashat >>


A lábbelihez tartozó Használati és kezelési útmutatót itt találja >>

A teljes Mérettáblázat ide kattintva érhető el >>

Adatok
Szín
barna
Felső rész anyaga
bőr
Bélés anyaga
SYMPATEX-Membrán
Záródás
fűzős
Szélesség
normál bőség
Talpbetét
cserélhető
Származási hely
Kína
Cikkszám
703059-22T
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!