Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

MBT fűzős cipő MBT-1997 M bőr szürke
MBT fűzős cipő MBT-1997 M bőr szürke
89 000 Ft

MBT fűzős cipő MBT-1997 M bőr szürke

MBT fűzős cipő MBT-1997 M bőr szürke
MBT fűzős cipő MBT-1997 M bőr szürke
MBT fűzős cipő MBT-1997 M bőr szürke

Mezítlábas élmény, kényelemmel ötvözve.

Az MBT és a hagyományos cipők közötti legfőbb különbség az egyensúlyozó résszel és Maszáj-szenzorral ellátott egyedülálló középtalpa segítségével létrehozott instabilitás. Az ötrétegű, három dimenzióban instabil, gördülő talpak folyamatosan dolgoztatják az izmokat, mozgatják az ízületeket, így a test természetes folyamatok során saját maga állítja helyre az elvesztett egyensúlyt. Tovább olvasok >>


Több mint 15 éves szaktudás

 Ingyenes online szaktanácsadás

 Minőségi termékek                                            

Nem
férfi
Gyártó
MBT
Kategória
félcipő
89 000 Ft
Részletek

MBT talpszerkezetek hatásmechanizmusa

MBT Performance talpszerkezet

A legmagasabb szintű instabilitás az MBT lábbelik között: a Performance széria. Az ebbe a kategóriába eső lábbeliket a már tapasztalt MBT viselőknek ajánljuk, hiszen ezek a lábbelik a legintenzívebb MBT érzést nyújtják.

Performance széria jellemzője a nagyobb ívű talpszerkezet, amely folyamatosan kényszeríti a test egyensúlyának megtartását. Ezen lábbeli viselése ugyan némi gyakorlást igényel, azonban a legnagyobb eredményt nyújtja: a nyomás és a terhelés tökéletes elosztását az egész lábon, valamint a sarok és lábfej hagyományos nyomás pontjainak tehermentesítését. Ennek köszönhetően az MBT Performance lábbelik a legkedveltebbek a különböző gerinc és láb problémákkal küzdő viselők körében. Ez a talpszerkezet tökéletes azoknak, akik maximálisan szeretnék kihasználni az MBT talpszerkezet nyújtotta fiziológiás hatásokat.

Mezítlábas élmény, kényelemmel ötvözve.

Az MBT és a hagyományos cipők közötti legfőbb különbség az egyensúlyozó résszel és Maszáj-szenzorral ellátott egyedülálló középtalpa segítségével létrehozott instabilitás. Az ötrétegű, három dimenzióban instabil, gördülő talpak folyamatosan dolgoztatják az izmokat, mozgatják az ízületeket, így a test természetes folyamatok során saját maga állítja helyre az elvesztett egyensúlyt.

A hagyományos cipők korlátozzák és irányítják a lábat. Ezek természetellenes módon stabilizálják a testet, míg az MBT-ben a test arra kényszerül, hogy izommunkával tartsa meg egyensúlyát. A láb alatt kialakuló természetes instabilitás biztosítja azt, hogy az elhanyagolt izomcsoportok automatikusan elvégezzék azt az egyensúlyozó mozgást, melyre a természet teremtette őket.

Párnázottsága hosszú távú kényelmet nyújt a lábnak, miközben járás közben tehermentesíti a sarkat és az előlábat. Ezáltal megszüntetheti és csökkentheti sarokfájdalmat és az előláb problémákat. Pozitív hatást fejthet ki a csípő, gerinc és nyaki problémák estén is. Gördülő technológiájával segít a mozgásban és folyamatosan dolgoztatja az Achilles- ínt, aktiválja a vádli izomzatát, ezáltal jó hatással van a vérkeringésre, így ideális a sportoláshoz és az állómunkát végzőknek is, valamint terápiás célokra is jó szívvel ajánljuk az MBT cipőit.

Az MBT lábbeli rendelkezik az I. osztályú orvostechnikai segédeszköz minősítéssel, így önkéntes egészségpénztári számlára is megvásárolható! Adjon lendületet a mindennapoknak!

Az MBT lábbelik jótékony hatásáról bővebben itt olvashat >>


A lábbelihez tartozó Használati és kezelési útmutatót itt találja >>

A teljes Mérettáblázat ide kattintva érhető el >>

Adatok
Szín
szürke
Felső rész anyaga
bőr
Bélés anyaga
bőr és textil
Záródás
fűzős
Szélesség
normál bőség
Talpbetét
cserélhető
Származási hely
Kína
Cikkszám
700948-200N
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!