Ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel: +36 70 977 2438 | Szaküzleteink: Hajdúszoboszlón és Hévízen

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/977-24-38

Bemutatkozás

A Lépéspont több, mint 15 éve sok ezer vásárlójának segít megtalálni a megfelelő kényelmi és gördülő talpú cipőt, mellyel hozzájárulunk viselője egészségének megőrzéséhez.  Szakértelmünkkel igyekszünk segíteni mindenkinek, aki különböző láb- és gerincproblémákkal küzd, nem talál magának kényelmes lábbelit vagy egyszerűen a munkája miatt szüksége van egy komfort cipőre.

A Gördülő Talpú és Kényelmi Cipők Webáruházában kizárólag magas minőségű lábbeliket forgalmazunk, köztük a legismertebb márkákkal: MBT, Waldlaufer, Berkemann, Mephisto és Chung Shi. A kényelmi és gördülő talpú cipők mellett papucsokat, klumpákat, bakancsokat, csizmákat, szandálokat, balerina cipőket és alkalmi cipőket is találhat nőknek és férfiaknak.

 

Egy cipőben járunk a legjobban!

„Perger Sarolta vagyok, és a gyermekem kamaszkorában fellépő ortopéd panaszai nyomán kezdtem el 16 évvel ezelőtt foglalkozni azzal, hogy felkutassam azokat a cipőket, amelyek a magas minőséget, a kényelmet és az egészséget, a prevenciót és a terápiás lehetőséget is képviselik. Nem sokkal ezután, 2006-ban megnyitottam az első vidéki üzletemet. Az évek során együttműködve szakemberekkel – orvosokkal, gyógytornászokkal- , meghallgatva  vásárlóim tapasztalatait, alakult ki márkaválasztékunk. Jelenleg olyan kiváló márkákat forgalmazunk, mint a Waldläufer, a Mephisto, a Berkemann, az MBT, vagy a Chung Shi. Azóta is töretlen lelkesedéssel, elhivatottsággal, szakmai tapasztalattal igyekszem a legjobbat nyújtani  vásárlóimnak, mert az emberi test is olyan, akár egy épület: ha nincsenek szilárd alapjai, akkor előbb-utóbb megjelennek a problémák. Mindenkinek szüksége van egy jó lábbelire ahhoz, hogy megfelelő legyen a talpterhelés elosztása, és ne nehezedjen túlzott súly az ízületekre vagy a gerincoszlopra. A fizikális jólét és komfortérzet mellett persze fontos, hogy magabiztosak legyünk a mindennapok során, amit a kiváló cipőviselés élménye tovább erősít, ezért arra bátorítok mindenkit, hogy próbálják ki azt a páratlan életérzést, melyet a termékeink kínálnak”!

Egyedülálló, személyre szabott online tanácsadásunkkal saját, igényei szerint segítünk megtalálni azt a terméket, amely a leginkább megfelel az elképzeléseinek. Fektessen be az egészségbe, felejtse el a fájdalmakat és élvezze minden nap a különleges wellness életérzést, melyet a Lépéspont termékei nyújtanak! Mozogjon újra természetesen fáradtság nélkül! A megoldás Önnek is jár!

 

                                                   

Perger Sarolta

Ügyvezető

                                     

   

Dobai Norbert     

Üzletvezető és Ügyfélszolgálati vezető   

 

 

Cég adatai:

Az üzlet neve: LÉPÉSPONT
Cégnév: MASZÁJ-SPRINT KFT.
Székhely: 8784 Kehidakustány, Ady Endre utca 18.
Cégjegyzékszám: 20-09-075859
e-mail cím: lepespont03@gmail.com 
Szolgáltató egyéb elérhetősége (telefonszám): +36709772438
Adószám: 13691499-2-20

OTP BANK 11732002-20391517-00000000

Telephelyek/Üzletek:

- Lépéspont Hajdúszoboszló (4200 Hajdúszoboszló, Fürdő utca 2.)

- Lépéspont Hévíz (8380 Hévíz, Széchenyi utca 14.)